Ciste na bubregu mogu biti povezane sa ozbiljnim poremećajima koji mogu narušiti funkciju bubrega.

Renimin ®

Ciste na bubregu su okrugle formacije ispunjene tečnošću, koje se nalaze na ili u bubrezima. Ciste na bubregu ne moraju da pokazuju nikakve simptome, ali ako porastu dovoljno, mogu da izazovu infekcije, povišenu temperaturu, bolove u leđima i opstrukciju protoka urina. Nije precizno utvrđeno zbog čega ciste nastaju, mogu se pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi i češće su kod muškaraca.

renimin sirup za bubrege

Renimin® je izuzetan prirodni sirup za očuvanje zdravlja bubrega, mokraćnih kanala i bešike.

Renimin® sirup 200 ml vodeno-etanolni ekstrakt lekovitog bilja i bagremov med.

  • - infekcija urinarnog sistema i upala bubrega
  • - pojava kamena i peska u bubregu i mokraćnim kanalima
  • - pojava cista na bubregu

Renimin® je preparat u obliku sirupa i koristi se za očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih kanala. Proizvod je napravljen u tečnom obliku jer je takav lakši za apsorpciju i mnogo efikasniji od suplemenata u kapsulama. Ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Doprinosi eliminaciji patogenih bakterija iz urinarnog trakta. Koristi se kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta i doprinosi normalnoj funkciji prostate. Povećava količinu izlučene mokraće i pomaže ispiranje mokraćnih puteva. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Renimin® je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije pod brojem 1996/2017 od 29.05.2017.

*Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

Naručite odmah

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.